Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Sutra, 25.08.2022 u 18 sati održat će se na okrugli stol: Kakva je budućnost poljoprivrede u Brodsko-posavskoj županiji ? u društveni dom u Zadubravlju općina Garčin u organizaciji Udruga "Za bolje sutra" 💪💪

Tema će biti budućnost poljoprivrede u Brodsko-posavskoj županiji. "Svi mi vrlo dobro znamo što u našoj Slavoniji znači poljoprivreda, a znači život, odricanje i mukotrpan rad za egzistenciju obitelji. Trenutna situacija vezana za poljoprivredu nije obećavajuća, sve grane su u velikim gubitcima a država debelo kasni sa isplatom naknada počevši od mineralnog gnojiva do odštete od suše", poručila je zastupnica Ružica Vukovac.

Kako kaže, Država nažalost ne shvaća kolika je važnost u ovom trenutku poljoprivrede i s kakvim problemima se poljoprivrednici susreću što sve dovodi do neizvjesne budućnosti i pitanja kakve nas cijene hrane očekuju.

Poziva sve da svojim dolaskom i prijedlozima krenu što je prije moguće utjecati na aktualne probleme u poljoprivredi i pokušaju se naći rješenja za ove goruće probleme od vitalne važnosti za RH.