Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Bajadera ili ti ga naš Usein Bolt.
Pišu Imocki crnjaci

Za Istrijana, Slavonca, Zagorca ili Primorca ona znači jedna od ljepših slatkih delicija koja zadovolji i one s malo strogijim slatkim ukusom.

Za ljude iz moga kraja Bajadera je sasvim nesto drugačije. Pitate se zašto ?

Ajmo ovako - ako uzmemo u obzir da Krašovoj Bajaderi rok trajanja ističe za godinu dana od dana kada je napravljena ona odmah dolazi na police trgovačkih lanaca. Nakon par dana ako osoba koja je došla s namjerom da kupi Bajaderu napravi to isto ona se na licu mjesta odmah zapakira u ukrasan papir i iz Imockoga za svate se prosljeđuje u Posušje. Osoba koja ju je dobila u Posušju nakon svata ćirne i vidi da joj rok traje punu godinu dana odmah je pakuje u novi papir i prosljeđuje joj tetkinoj maloj u Split jer je diplomirala. Kada je prošla proslava diplome u Splitu dolazimo do iste situacije gdje se opet kida papir i i ćirne doklen joj rok trajanja vrijedi a kada ta ista osoba ustvrdi da je rok trajanja još punih 9 miseci ona ga opet pakuje u drugi papir i ide za Kaštela jer joj bratov mali ima 18 rođendan.

Ta ista Bajadera ide iz Trogira za Makarsku , pa iz Makarske za Imocki , iz Imockoga za Ljubuški , iz Ljubuškoga za Vitinu , iz Vitine za strinu u Zagreb , iz Zagreba do Rame , pa na kraju opet u Posušje pa iz Posušja do Imockoga.

Prilikom svoga osvrta utvrdio sam dosta činjenica, a jedna je da Bajadera u godinu dana prođe kilometraže koliko je i zemljina os a osoba koja je zadnja dobije uglavnom joj pobijeli pa je baci...

Bajadera je čudo , a na kraju uvijek mene zapadne kada joj rok istekne...

Tuđi čovik nikad neće ovo razumit, a i ne mora , mi smo stvarno poseban narod.

Bajadera je čudo !!!!
https://www.facebook.com/100044381295680/posts/pfbid02Pry19C5JRgEiJXg5q7xJ21baCHV6Tv437WpDwhixwK7T7W1wtUCDqYpTWMmMRjzVl/