Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Osiječani se već danima žale ne samo na invaziju komaraca, već i na to da su ti insekti postali jako agresivni otkako su počele vrućine, pa ljudi ne mogu da izlaze iz kuća.

Ivan Zgrebec (34) iz Josipovca kod Osijeka poslao je ove fotografije redakciji portala 24sata.hr, a prizori su užasni.



"Nemoguće je izlaziti vani. Ne može se živeti. Ne, ja u svojih 34 godine nisam vidio ovakvu najezdu", kaže Ivan i dodaje da je ova fotografija njegovih leđa napravljena posle samo 45 minuta šetnje po ulici!


Sada se ispostavilo i da su vlasti zaprašivale komarce samo po rubnom pojasu uz Osijek, ali nisu zaprašivali područje oko vodnih površina, gde se komarci najviše legu.


FOTO: ČITALAC 24SATA.HR
Deca koja su alergična na ubode komaraca zatočenici su svojih domova. Posebno je neobično to što komarci u rojevima uleću u kuće, stanove i sobe.



"Koristimo sva sredstva protiv insekata, stavili smo i komarnike, ali oni svakako uspeju da uđu u kuću. Tu spasa nema. Ne smemo ni da izlazimo, ne može se živeti vani, ostaje nam samo da se zatvorimo u kuću", kaže Ivan i dodaje: "Najgore je za decu. Ne možete ni da zamislite razmere te pošasti. Potpuno smo nemoćni."



"Ovo je elementarna nepogoda", komentariše još jedan Osiječanin.




Foto: Čitalac 24sata.hr/FOTO : ČITALAC 24SATA.HR