Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Razvoj novi proizvodnih pogona u Bjelovaru

Poduzeće Moira Laheza iz Bjelovara pokreće nove pogone koji će biti usmjereni na razvoj mini sirane i pogona za preradu mesa.

Poslovanje će biti temeljeno na načelima društvene, okolišne i ekonomske održivosti kod kojeg se stvorena dobit/višak prihoda u cijelosti ili većim dijelom ulaže za dobrobit zajednice.

Uz razvoj novih prehrambenih proizvoda, novo proizašla dodana vrijednost bit će vidljiva u stjecanju novih stručnih i poslovnih sposobnosti i vještina o društvenom poduzetništvu zaposlenika i ostalih članova zajednice, podupiranju poslovanje novih i postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika i povećanju vidljivost društvenog poduzetništva putem informiranja javnosti i umrežavanja dionika.

Razvoj novih prerađivačkih pogona financiran je putem Otvorenog trajnog pozivom, jačanje poslovanja društvenih poduzetnika - faza I. po kojom su poduzeću Moira Laheza dodijeljena bespovratna sredstva za provedbu EU projekta "Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo" UP.02.3.1.03.0054. Partneri na provedbi navedenog EU projekta su Bjelovarska - bilogorska županija, Tehnološki park Bjelovar i Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva.

Ukupna vrijednost EU projekta „Vraćanje okusima kroz društveno poduzetništvo" iznosi 1.187.007.95 kn. Projekt je financiran 85% bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda i 15% sredstvima iz državnog proračuna. Projekt se provodi kroz 30 mjeseci.

Više na www.moiralaheza.hr .

Saznajte više na www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr