Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Japanska Kubota: Euro pet motor, mali potrošač i ekološki orijentisan

Kada vidite iz daljine na sajmu da nešto blješti narandžaste boje, ne ide vam sunce u oči, nego su to traktori iz zemlje izlazećeg sunca, marke Kubota iz Japana. Preduzeće Milurović Komerc je generalni uvoznik i distributer renomiranog istoimenog brenda traktora, na području Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Menadžer prodaje Srđan Mihajlović, za Agroklub kaže da nude traktore, priključnu mehanizaciju za ratare, stočare, povrtare, poseban program za voćare i vinogradare, a i komunalne mašine, kao što su kompaktni traktori i samohodne kosačice.

"Za poljoprivredu su nam glavni traktori i priključna mehanizacija."

Kubotini traktori imaju od 12 do 170 konjskih snaga, snaga ratarskih se kreće od 60-ak do 170 i raspoređeni su po serijama M4, M5, M6001, M6002, M7, dok su voćarski manjih snaga. Odlika traktora je da su u njima motori svi Euro pet standarda, mali su potrošači i dosta vode računa o okolini i emisiji izduvnih gasova. Kako rastu serije, tako raste i nivo opreme, pa su recimo traktori serije M7 opremljeni najnovijom tehnologijom.

"Što se tiče voćarskih traktora, tu smo jedni od lidera na tržištu, jer su se dobro pokazali. Kupci su i voćari koji poseduju 200 do 300 hektara, pa imaju 10-15 naših traktora, tako da nisu oni to slučajno kupili", kaže naš sagovornik.

"Na sajmu izlažemo već 20-ak godina, a zainteresovanost je dobra, generalno smo zadovoljni. Nadamo se dobroj prodaji", kaže Mihajlović.

Za Kubotu nude servisnu podršku i lager originalnih rezervnih delova. Pored traktora generalni su zastupnici priključnih oruđa i mašina kao što su Farmtech, Dalbo, Mascar i druge.