Jesenja sadnja ima niz prednosti u odnosu na prolećnu, naročito u pogledu iskorišćavanja zimske vlag... Pročitaj cijelu bilješku »


Sadnja trešnje u sred Banata zbog velikog variranja cena žitarica...

Na banatskoj ravnici se najčešće mogu videti površine zasejane ratarskim kulturama, međutim zbog velikog broja nepovoljnih prilika na t...

www.agroklub.rs

Na parcelama koje su namenjene setvi okopavina, može se obaviti pregled zemljišta u kome se mogu nać... Pročitaj cijelu bilješku »

Bordovska čorba predstavlja izuzetno dobar fungicid i baktericid koji u voćarstvu i vinogradarstvu i... Pročitaj cijelu bilješku »

Duboko zimsko oranje je u toku, neki poljoprivredni proizvođači usled previše poslova ne stignu da o... Pročitaj cijelu bilješku »

Nakon završene berbe jabuka jedan od poslova u voćnjacima koji sledi je skupljanje protivgradne mrež... Pročitaj cijelu bilješku »

Setva pšenice je na kraju optimalnih rokova. Kasnijom setvom pšenice postoji rizik lošeg prezimljava... Pročitaj cijelu bilješku »

Moje mišljenje na ovu temu je da se konvencionalna obrada zemljišta (zimsko oranje) ne sme potpuno z... Pročitaj cijelu bilješku »


Sada pripremite zemljište za prolećnu setvu povrća

Da bi povrtarska proizvodnja bila što uspešnija, zemljište je neophodno u jesen duboko poorati, pa nađubriti stajnjakom ili mineralnim...

www.agroklub.rs