Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Katini lavandini
  • 25.05.2019. 12:00
  • Osječko-baranjska, Osijek

Katini lavandini od slavonske eko lavande sve traženiji

Izbor Katarininih proizvoda je velik, tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Istaknula je kako se najviše traže eterična ulja i melemi za razne tegobe. 

Foto: Facebook/OPG Katini Lavandini
  • 1.636
  • 412
  • 0

Lavanda, ružmarin, smilje, kadulja, menta... samo su neki od mirisa koji su se širili Eko-trgom osječke Tržnice. Katarina Johum na svom OPG-u u Tenji uzgaja bilje, ali i proizvodi bajkovite pripravke u funkciji ljepote. Uz razgledanje i kupovinu Katinih lavandina, posjetitelji su se mogli ugrijati čajem od mente i matičnjaka i zasladiti kolačićima.

"Mi se bavimo proizvodnjom ljekovitog i aromatičnog bilja u ekološkoj proizvodnji, što znači da je sama sirovina ekološka, dok proizvodi po Zakonu RH ne mogu biti ekološki, odnosno kozmetika ne može biti ekološka. Radimo preradu proizvoda, eterična ulja, hidrolate, vrećice lavande, meleme...", ispričala je Katarina Johum.

Izbor Katarininih proizvoda je velik, tako da svatko može pronaći nešto za sebe. Istaknula je kako se najviše traže eterična ulja i melemi za razne tegobe.  Lavanda je baza, no Katarina uzgaja i koristi i mnoge druge ljekovite biljke: "Imamo kantarion, koprivu, gavez, majčinu dušicu, miloduh, kadulju, smilje i sljez crni."

Uz Katarinine proizvode, na Tržnici se našlo i ponešto za okrjepu za posjetitelje, a kako su im se svidjeli čajevi od ljekovitog bilja, saznajte iz videopriloga:


Tagovi

Katarina Johum Ljekovito bilje Katini lavandini Eterično ulje Melem Ekološka proizvodnja


Partner

Osječka televizija

Sv.L.B.Mandića bb, Osijek, Hrvatska
tel: (031) 400 - 000, e-mail: marketing@ostv.hr web: http://www.osjecka.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P