Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 14.05.2021. 10:00

Vranje raspisalo konkurs za dodelu poljoprivrednih subvencija

Sredstva mogu da se koriste za unapređenje i proširenje poljoprivredne proizvodnje za investiranje u regres za reproduktivni materijal ili za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga (iskop i bušenje bunara).

Foto: Gordana Nastić
  • 124
  • 6
  • 0

Gradsko veće raspisalo je Javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2021.godini na teritoriji grada Vranja.

Pravo na podsticaje, pod uslovima i na način utvrđen Programom, imaju poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava, sa aktivnim statusom, u skladu sa zakonom kojim se uređuje poljoprivreda.

Sredstva za podsticanje razvoja poljoprivrede mogu da se koriste kao finansijska podrška registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima u unapređenju i proširenju poljoprivredne proizvodnje za investiranje u regres za reproduktivni materijal ili za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture i usluga (iskop i bušenje bunara).

Za iskop i bušenje bunara iznos podsticaja je do 50 odsto u odnosu na iznos investicije bez PDV-a, a maksimalno do 100.000 dinara po zahtevu.

Rok - 15 dana

Zahtev sa dokumentacijom podnosi se na pisarnici Gradske uprave i dostavlja Komisiji na razmatranje. Razmatraće se svi zahtevi za investicije u 2021. godini, koji budu dostavljeni u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada, uz mogućnost naknadnog dostavljanja dokumentacije za bunare, do 31.07.2021.godine ili do utroška predviđenih sredstava.

Sve potrebne informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti u  Kancelariji br. 37 - Odeljenje za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Vranja, svakog radnog dana ili na telefon broj: 017/ 402-348. Obrazac za prijavu se može preuzeti u pisarnici Gradske uprave i na zvaničnom sajtu grada.

Prijava sa potrebnom dokumentacijom se podnosi na šalteru Pisarnice u Uslužnom centru Gradske uprave ili u zatvorenoj koverti na adresu: Grad Vranje Gradsko veće - Komisiji za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi sa naznakom "Prijava na konkurs za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi", sa naznakom "ne otvarati", ulica Kralja Milana br. 1, 17501 Vranje.

Detaljnije o uslovima konkurisanja i potrebnoj dokumentaciji, možete pročitati u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Subvencije Konkurs Vranje Iskop bunara Veštačko osemenjavanje


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...