Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 07.02.2021. 10:00

Vojvodina: Otvoren konkurs za nabavku mašina i opreme za organsku proizvodnju

Sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 70 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije.

Foto: Bigstock/azgek
  • 149
  • 11
  • 0

Pokrajinski sektretarijat za poljoprivredu raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje troškova nabavke priključne mehanizacije, mašina i opreme za organsku proizvodnju na teritoriji AP Vojvodine u 2021.godini.

Za realizaciju aktivnosti predviđeno je ukupno devet miliona dinara i to bespovratno. Sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 70 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije. Prilikom obračuna, uzima se vrednost investicije bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste 700.000 dinara. Prilikom razmatranja podnetih prijava za ostvarivanje bespovratnih sredstava priznavaće se jedino priključna mehanizacija, mašine i oprema kupljene posle 01.01.2021. godine, što mora biti dokumentovano avansnim računom, računima sa specifikacijom opreme, otpremnicama, izvodima iz banke, garantnim listovima, jedinstvenim carinskim ispravama, ukoliko je reč o opremi iz uvoza, kao i drugim dokazima koji nose datum nakon 01.01.2021. godine.

Podnosilac prijave može podneti samo jednu prijavu po Konkursu, za više namena u okviru konkursa.

Rok do sredine marta

Pravo na učešće imaju fizička lica, nosioci registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, preduzetnik nosilac gazdinstva i pravno lice, privredno društvo nosilac registrovanog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva, zemljoradnička zadruga ili složena zadruga nosilac registrovanog komercijalnog poljoprivrednog gazdinstva.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, zaključno sa 12.03.2021. godine

Prijave na konkurs, sa ostalom pripadajućom dokumentacijom, dostavljaju se poštom ili putem pisarnice pokrajinskih organa uprave, svakog radnog dana od devet do 14 časova, u zatvorenoj koverti, na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina br. 16, s naznakom "Konkurs za organsku proizvodnju u 2021. godini" - ne otvaraj.

Na poleđini koverte obavezno navesti naziv, adresu i broj telefona i faksa podnosioca prijave, kao i ime osobe za kontakt.

Dodatne informacije možete putem telefona: 021/487-4601 od 10 do 14 časova.

Detaljnije o uslovima konkursa, sadržaju pravilnika, obrascu prijave i zahtevu za isplatu i izveštaj o namenskom utrošku sredstava možete pročitati i preuzeti u dokumentima ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Organska proizvodnja Konkurs Subvencije AP Vojvodina


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija u Beogradu, na putu za pijacu Vidikovac 😃