Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krediti
  • 03.10.2021. 16:00

Vojvodina: Konkurs za dodelu kredita za nabavku sistema protivgradnih mreža

Pored neophodne dokumentacije, važno je dostaviti i originalni predračun sa specifikacijom iskazan u dinarskom iznosu, a na predračunu mora da se navede da je oprema nova. 

Foto: Depositphotos/budabar
  • 75
  • 16
  • 0

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je konkurs za dodelu kredita za nabavku novih sistema protivgradnih mreža u višegodišnjim zasadima voća i vinograda u 2021. godini.

Kredit je namenjen za nabavku novih protivgradnih mreža, stubova, žice i naslona, kao i podizanje/nabavka žičanih ograda oko višegodišnjih zasada u višegodišnjim zasadima voća i vinograda. Sredstva će se dodeljivati poljoprivrednim gazdinstvima - fizičkim i pravnim licima sa područja AP Vojvodine, upisanim u Registar poljoprivrednih gazdinstava. Krediti će se realizovati isključivo na terotoriji AP Vojvodine.

Krediti će biti odobravani sa kamatnom stopom od jedan odsto na godišnjem nivou, uz primenu valutne klauzule i to maksimalno iznos kredita 40.000 evra, sa rokom otplate od 36 meseci i grejs periodom u trajanju od 12 meseci. Za vreme grejs perioda ne obračunava se interkalarna kamata, otplata je u šestomesečnim anuitetima, prva rata se uplaćuje po isteku grejs perioda (ukupno sedam rata).

Krediti će se odobravati u skladu i na osnovu Pravilnika o raspodeli sredstava sa itvrđenim kriterijumima za dodelu kredita po raspisanim konkursima u 2021. godini.

Pored neophodne dokumentacije, važno je dostaviti i originalni predračun sa specifikacijom iskazan u dinarskom iznosu, a na predračunu mora da se navede da je oprema nova. Predračuni učesnika konkursa moraju isključivo biti od dobavljača čija je pretežna delatnost proizvodnja ili prodaja  sistema i opreme za protivgradne mreže

Tekst konkursa i prijavu možete preuzeti u dokumentima ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede Krediti Sistem protivgradne mreže Žice i nasloni


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...