Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 14.12.2020. 10:00

Objavljena rang lista IPARD konkursa Mere 7 - ruralni turizam

Na rang listi u okviru ove Mere 7 koja se odnosi na ulaganje u ruralni turizam, nalazi se ukupno 309 korisnika od kojih je 277 dobilo bodove.

Foto: Julijana El Omari
  • 406
  • 31
  • 0

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede objavila je rang listu podnetih zahteva za odobravanje projekta u Prvom javnom pozivu za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja.

Na rang listi u okviru ove Mere 7, nalazi se ukupno 309 korisnika od kojih je 277 dobilo bodove.

IPARD Mera 7: Zahtevi od 1. jula - investicije do 300.000 evra

Podsetimo, predmet ovog Javnog poziva su investicije i prihvatljivi troškovi u ruralni turizam, a podsticaji utvrđuju se u procentualnom iznosu do 65 odsto vrednosti prihvatljivih troškova investicije, umanjenom za iznos poreza na dodatu vrednost. Korisnik IPARD podsticaja može da ostvari pravo na IPARD podsticaje u iznosu od najmanje 5.000 evra, a najviše 300.000 evra po zahtevu, bez obzira na ukupnu vrednost investicije.

Produžen rok: Zahtevi za IPARD Meru 7 do 30. oktobra

Shodno velikom interesovanju korisnika, prvobitan rok za podnošenje zahteva do 1. produžen je naknadno do 30. oktobra 2020. godine.

Pravo na žalbu 15 dana

Podnosilac zahteva za odobravanje projekta ima pravo na prigovor na svoje mesto na bodovnoj listi u roku od 15 dana od dana objavljivanja rang liste na zvaničnoj internet stranici Uprave. Nakon konačnosti odluke o prigovorima, Uprava objavljuje konačnu rang-listu zahteva za odobravanje projekta.

Rang listu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

IPARD Mera 7 Ruralni turiazm Rang lista Konkurs Bodovna lista Uprava za agrarna plaćanja


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Postavljanje kablova na rendžer zalivnom sistemu, pred predstojeću sezonu. Rendžeri su pokretne mašine za navodnjavanje, a vodu zahvataju iz kanala preko pumpnog agregata. Iz rasprskivača koji su postavljeni duž mašine voda se raspoređuje p... Više [+]