Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 12.10.2021. 10:30

Objavljena konačna rang lista Projekta za konkurentu poljoprivredu

Potencijalni korisnik ne bi trebalo da započne ni jednu aktivnost u vezi sa realizacijom aktivnosti pre potpisivanja ugovora sa ministarstvom, osim aktivnosti navedenih u opisu pripremnih troškova.

Foto: Aleksandar Radetić
  • 470
  • 45
  • 0

Objavljena je konačna rang listu za Prvi javni poziv u okviru sprovođenja programa bespovratnih sredstava koji se finansira iz zajma Međunarodne banke za obnovu i razvoj i nalazi se na sajtu Uprave za agrarna plaćanja.

Tim za upravljanje Projektom konkurentne poljoprivrede Srbije obradio je sve pristigle prigovore, dostavljene sa svim zahtevanim dokazima, i u formi koja je navedena u Obaveštenju koje je pratilo objavu preliminarne Rang liste i formirao Konačnu rang listu.

Objavljena rang lista Prvog poziva Projekta za konkurentu poljoprivredu

Nakon formirane Konačne rang liste, Uprava za agrarna plaćanja donosi Rešenje o odobravanju prava na korišćenje bespovratnih sredstava prema redosledu na Konačnoj rang listi za zahteve za koje postoje finansijska sredstva opredeljena za sprovođenje Prvog javnog poziva. Uručenjem rešenja završava se prva faza i počinje druga faza Prvog javnog poziva u okviru sprovođenje programa dodele bespovratnih sredstava.

Potencijalni korisnik ne bi trebalo da započne ni jednu aktivnost u vezi sa realizacijom aktivnosti iz Prijave za utvrđivanje prava na korišćenje bespovratnih sredstava pre potpisivanja ugovora sa ministarstvom nadležnim za poslove poljoprivrede, osim aktivnosti navedenih u opisu pripremnih troškova.

Finansijska sredstva koja su opredeljena za finansiranje Prvog javnog poziva biće na raspolaganju korisnicima do potpunog utroška.

Konačnu rang listu možete preuzeti u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Projekat za konkurentnu poljoprivredu Rang lista Ministarstvo poljoprivede


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.