Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 29.12.2022. 09:00

Kome nisu isplaćene subvencije u stočarstvu - nek prijavi Agroprofitu

Kako navode iz Agroprofita, najava da bi svi dugovi iz Uprave za agrarna plaćanja mogli biti nadoknađeni do kraja godine, više nije realna jer je prema nepotpunim procenama još uvek mnogo neobrađenih prijava u ovoj upravi.

Foto: Depositphotos/VAKSMANV101
  • 532
  • 61
  • 0

Upravni odbor udruženja Agroprofit, na vanrednoj sednici u Adi je razmatrao najnoviju situaciju vezanu za isplatu direktnih plaćanja od strane države. Reč je o čekanju novca za kvalitetna priplodna grla, tov, kao i kupovinu. Većina nije dobila odgovor o obradi predmeta, a mali broj je primio novac, navodi se na sajtu udruženja.

Upravni odbor je zaključio da se nastavi prijavljivanje neisplaćenih zahteva da bi se do ove nedelje utvrdilo približno ukupno dugovanje. Dakle, kako navode, najava da bi svi dugovi iz Uprave za agrarna plaćanja mogli biti nadoknađeni do kraja godine, više nije realna jer je prema nepotpunim procenama još uvek mnogo neobrađenih prijava u ovoj upravi.

Ministarstvo usvojilo izmene nekoliko pravilnika: Šta se u stvari menja?

Upravni odbor je zaključio da se nastavi prijavljivanje duga i to na adresu agroprofit.udruzenje@gmail.com ili na viber broj 0655591270.

Gazdinstva koja su se već prijavila, ne moraju ponavljati prijavu, izuzev mere za tov kvalitetne krave, gazdinstva mogu navesti i nerealizovane zahteve za kupovinu grla i za investicije koje su imale u stočarstvu, ističu.


Tagovi

Agroprofit Neisplaćene subvencije Subvencije u stočarstvu Ministarstvo poljoprivrede Subvencije za kvalitetna priplodna grla Subvencije za tov


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.