Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program potpora
  • 06.06.2019. 10:30
  • Posavski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Orašje

Federalni poticaji: Poljoprivrednici u ŽP - dostavite dokumentaciju na vrijeme

Poljoprivredni proizvođači koji su započeli proizvodnju u 2018. godini, a završili je prije objave ovog Programa, kompletnu dokumentaciju dostavljaju nadležnom županijskom ministarstvu najkasnije u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ovog programa.

Foto: Bigstockphoto/Kirisa99
  • 331
  • 38
  • 0

Objavom federalnog Programa novčanih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2019. godinu, u iznosu od 68.700.000 KM, djelatnici Sektora poljoprivrede pri Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske pristupaju ubrzanim aktivnostima u njegovoj implementaciji. 

Poljoprivredni proizvođači koji su započeli proizvodnju u 2018. godini (prije ili poslije 01.10.2018. godine), a završili je prije objave ovog Programa, kompletnu dokumentaciju dostavljaju nadležnom županijskom ministarstvu najkasnije u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ovog programa, stoji u saopštenju na stranicama ŽP. 

Poticaji poljoprivredi 68.700.000 KM, veterinarstvu 2.500.000 KM

Navedeni rokovi odnose se na biljnu proizvodnju - uljarice (uljana repica, suncokret i soja), duhan i proizvodnja sjemena te na životinjsku, odnosno animalnu proizvodnju – proizvodnja svježeg kravljeg mlijeka, goveđeg mesa – tov junadi, svinjskog mesa – tov svinja i peradarska proizvodnja (uzgoj 18-to tjednih pilenki). 

Imajući u vidu propisane rokove, iz županijskog ministarstva pozvali su poljoprivredne proizvođače na koje se odnose navedene proizvodnje da u što kraćem roku kompletiraju potrebnu dokumentaciju i dostave u ovo ministarstvo kako bi njihovi djelatnici mogli obraditi materijale i proslijediti u daljnju proceduru u Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 031 714 364.


Tagovi

Federalni poticaji Program poticaja Biljna proizvodnja Animalna proizvodnja Tov junadi Tov svinja Rokovi


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.