Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Maj, mesec poljoprivrede
  • 25.05.2017. 09:00

Dunav osiguranje daje popuste

Još šest dana traje akcija "Maj, mesec poljoprivrede", koju je pokrenulo Dunav osiguranje. Ovo je prilika da ostvarite različite popuste.

Foto: emola
  • 794
  • 38
  • 0

Fizička i pravna lica koja kod "Dunav osiguranja" osiguraju useve i plodove, odnosno životinje, mogu da očekuju 10% popusta na premiju.

Ukoliko fizička lica ujedno osiguraju i imovinu, kao i članove seskog domaćinstva u paketu "Čuvar kuće", mogu da očekuju 15% popusta na premiju osiguranja useva, plodova i životinja.

Žika Šarenica - zaštitno lice

Voditelj popularne emisije "Žikina šarenica", Živorad Nikolić, zaštitno je lice ove kampanje. Poručio je svim proizvođačima i vlasnicima gazdinstava da se ne dvoume kada je u pitanju osiguranje:

"Osigurajte proizvodnju pod vedrim nebom, ali i mašine, kuće, kao i ukućane, jer je to siguran način da se trud, rad, imovina i najdraži zaštite od elementarnih nepogodna i drugih rizika".

Gde dobiti informacije?

Više detalja možete dobiti na više od 600 prodajnih mesta "Dunav osiguranja", na internet adresi www.dunav.com, kao i pozivanjem besplatnog broja 0800 386 286.

Foto: emola09 / Bigstock


Tagovi

Dunav osiguranje Premije Popusti Živorad Nikolić Žikina šarenica Čuvar kuće


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.