Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 5
  • 26.04.2021. 11:20

Za prijavu na natječaj za tip operacije 5.2.1 potreban je verifikacijski zapisnik

Prije prijave za verifikaciju, korisnik je dužan službenicima Uprave dostaviti kopiju zapisnika o procjeni šteta na poljoprivrednom gospodarstvu izdan od strane nadležnog Povjerenstva u JLS.

Foto: Marinko Petković
  • 333
  • 340
  • 0

Potencijalni korisnici potrebe podnošenja zahtjeva za nedavno otvoren natječaj za tip operacije 5.2.1 "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“ moraju ishoditi verifikacijski zapisnik, napominju iz Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva, koja ga i izdaje.

Prije prijave za verifikaciju korisnik je dužan službenicima Uprave dostaviti kopiju zapisnika o procjeni šteta na poljoprivrednom gospodarstvu izdan od strane nadležnog Povjerenstva u JLS.

"Nakon prijave službenici će obići korisnike te im izdati Zapisnik o verifikaciji štete“, stoji u objavi.

Svrha natječaja je, podsjećaju, dodjela potpore za obnovu poljoprivrednog potencijala narušenog potresom 22. ožujka 2020. i potresima od 28. prosinca 2020. godine.

Prihvatljivi korisnici su sve fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika ili registrirane u Jedinstvenom registru domaćih životinja (JRDŽ) do trenutka podnošenja zahtjeva za potporu.

Dodatne informacije pogledajte ovdje.

Za sve informacije možete se obratiti službenicima Uprave za stručnu podršku: Davorin Hrsto, 01 4882 729 i Ivan Danjek, 01 4882 715.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Tip operacije 5.2.1 Natječaj Obnova gospodarstva Verifikacijski zapisnik


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]