Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 5
  • 18.05.2021. 10:40

U srpnju novi Natječaj za obnovu poljoprivrednog potencijala uništenog potresom

U tijeku je natječaj vrijedan 120 milijuna kuna, no s obzirom na veliki interes poljoprivrednika koji žele obnoviti svoj poljoprivredni potencijal koji je uništen u potresima, uskoro će objava i novog.

Foto: Maja Celing Celić
  • 206
  • 35
  • 0

Novi Natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1 "Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“,  bit će objavljen 1. srpnja 2021. godine, najavili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Putem njega će, pojašnjavaju, svi oni kojima je stradao u potresu, moći obnoviti uništeni poljoprivredni potencijal - poljoprivredno zemljište, višegodišnji nasadi/bilje, plastenici, staklenici, oprema, poljoprivredna mehanizacija i priključci, poljoprivredne gospodarske zgrade, domaće životinje.   

"Postupak procjene šteta od strane gradskih i općinskih povjerenstava za procjenu šteta od prirodnih nepogoda je u tijeku i svi poljoprivrednici koji žele obnoviti uništeni poljoprivredni potencijal će imati dovoljno vremena za prikupljanje potrebne dokumentacije“, napominju.

Natječaj će biti otvoren do 1. rujna 2021. godine.

Objavljen natječaj: 120 milijuna kuna za obnovu potresom pogođenih područja

Podsjećamo, u tijeku je natječaj za obnovu potresom pogođenih područja vrijedan 120 milijuna kuna. Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu je od 17. svibnja do 16. srpnja 2021. godine.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Natječaj Tip operacije 5.2.1 Obnova Poljoprivredno zemljište


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]