Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 15.05.2023. 09:00

Produžen je rok za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je da još niste zakasnili s predajom zahtjeva.

Foto: Depositphotos/lacheev
  • 2.043
  • 127
  • 0

Umjesto do danas, 15. svibnja, Jedinstveni zahtjev za izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjere ruralnog razvoja, možete podnijeti do kraja mjeseca, odnosno 31. svibnja, objavila je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. 

Napominju da se mogu podnositi i u roku za zakašnjele zahtjeve do 26. lipnja 2023., s tim da takva dostava za IAKS mjere ruralnog razvoja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. (M10 i M11) za sobom povlači smanjenje plaćanja u  iznosu od 1 % po radnom danu kašnjenja.

Svoj zahtjev korisnici mogu samostalno popuniti u AGRONET-u, nakon čega isti moraju isprintati, vlastoručno potpisati te poštom ili osobno dostaviti u podružnicu Agencije za plaćanja. Isto tako ga je moguće podnijeti i elektronički, uz elektronički potpis.

Započelo je podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjere

Ističu da svim poljoprivrednicima kod ispunjavanja Jedinstvenog zahtjeva pomoć pružaju djelatnici Agencije za plaćanja, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Ministarstva poljoprivrede (bivša Savjetodavna služba) i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.


Tagovi

Jedinstveni zahtjev Izravne potpore IAKS mjere Produžen rok Zakašnjele dostave


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!