Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 20.08.2018. 18:00

Prijavite se za potporu za provedbu operacije 3.1.1., iznosi su do 15.000 eura!

Od danas možete podnositi zahtjev za Potporu za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete (operacija 3.1.1.)!

Foto: Bigstockphoto/Goodluz
  • 2.186
  • 131
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjeća zainteresirane podnositelje prijava da je od danas moguće podnošenje Zahtjeva za potporu za provedbu operacije 3.1.1. "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete". Zahtjevi za potporu mogu se  podnositi u AGRONET-u od 20. kolovoza 2018. godine od 12:00 sati do 30. rujna 2020. godine do 12:00 sati ili do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Prihvatljivi korisnici su aktivni poljoprivrednici upisani u Upisnik poljoprivrednika koji po prvi put ulaze ili najdulje 5 godina sudjeluju u sustavu kvalitete za zaštićene oznake izvornosti i zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, sustavu za zajamčeno tradicionalne specijalitete te sustavu neobveznih izraza kvalitete u skladu s EU i nacionalnom zakonodavstvu ili nacionalnom sustavu kvalitete ili  sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje uz ispunjavanje uvjeta da nisu korisnici Mjere 11 – Ekološki uzgoj iz Programa, osim kategorije ekoloških prerađivača i pčelara koji mogu biti korisnici Mjere 11 – Ekološki uzgoj iz Programa.

Prihvatljivi su sljedeći troškovi:

  1. troškovi sudjelovanja u sustavu kvalitete
  2. troškovi stručne kontrole i certifikacije ovlaštenog kontrolnog tijela.

Potpora se odobrava na razdoblje do pet godina u maksimalnom iznosu do 15.000 eura, odnosno maksimalno do 3.000 eura godišnje u protuvrijednosti u kunama.

Iznos godišnje potpore se određuje u skladu s iznosom prihvatljivih troškova iz Zahtjeva za isplatu, a intenzitet javne potpore iznosi 100 % od ukupnih prihvatljivih troškova, dok je ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore 35.000.000,00 kn.

Detaljnije možete pogledati ovdje.


Tagovi

Operacije 3.1.1. APPRRR Natječaj Ruralni razvoj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]