Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 02.06.2022. 09:00

Prijavili ste se na natječaj za operaciju 4.1.1? Objavljene su inicijalne rang liste

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavit će i konačnu rang listu.

Foto: Martina Popić
  • 3.072
  • 202
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je inicijalne rang liste za 13. natječaj iz tipa operacije 4.1.1. koji se odnosi na restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava – ulaganja u sjemensku i rasadničarsku proizvodnju.

"Napominjemo da ih objavljujemo isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, što rezultira pomicanjem redoslijeda zahtjeva za potporu korisnika na rang listi tako da se zahtjevi za potporu korisnika koji su trenutno ispod crte mogu pojaviti iznad i obratno", napomenuli su iz APPRRR-a.

Objavit će i konačnu rang listu

Sukladno Natječaju, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore iznosi 50 milijuna kuna za korisnike u sektoru sjemenske proizvodnje i 20 milijuna kuna za one u sektoru rasadničarske proizvodnje.

"Administrativna kontrola zahtjeva za potporu je započela te koristimo ovu prigodu zamoliti sve korisnike za strpljenje s obzirom na potrebno vrijeme za kontrolu", navodi APPRRR-a.

Inicijalne rang liste pronađite u dokumentima ispod teksta.

Kako pojašnjavaju, nakon provedene administrativne kontrole zahtjeva za potporu koji se nalaze iznad praga dostatnih sredstava, završetka postupka odlučivanja o žalbama i prihvaćanja izdanih akata te nakon sklapanja svih ugovora o financiranju s korisnicima čiji se zahtjevi za potporu nalaze iznad praga dostatnih sredstava javne potpore, kreira se konačna rang lista.


Dokumenti


Tagovi

Inicijalna rang lista Tip operacije 4.1.1 Rasadničarstvo Sjemenarstvo


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.