Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredna banka Zagreb
  • 12.06.2018. 12:00

Odaberite jedan od tri povoljna SINERGO paketa za male poduzetnike i obrtnike

Svaki od paketa pažljivo je skrojen kako bi klijentima PBZ-a pružio oslonac u svakodnevnom poslovanju. Sa Sinergo paketima, klijenti će skratiti vrijeme i pojednostavniti obavljanje bankarskih poslova!

Foto: Bigstockphoto/Xilius
  • 2.167
  • 164
  • 0

Privredna banka Zagreb vodeća je banka u mnogim segmentima poslovanja, a posebno u poslovanju sa sektorom malog poduzetništva. Poduzetnicima uvijek nastoje ponuditi svježa i inovativna rješenja koja prate njihove želje i potrebe. Plod tih nastojanja su, između ostaloga, i tri SINERGO paketa za poslovne subjekte.

Što su SINERGO paketi i kome su namijenjeni?

Cilj PBZ-a je ponuditi malim poduzetnicima bankarske proizvode i usluge po jedinstvenoj mjesečnoj naknadi, što bi u konačnici rezultiralo time da će klijenti sve pogodnosti unutar pojedinog paketa moći dobiti po cijenama koje su povoljnije od standardnih.

Svaki od paketa pažljivo je skrojen kako bi klijentima PBZ-a pružio oslonac u svakodnevnom poslovanju. Sa Sinergo paketima, klijenti će skratiti vrijeme i pojednostavniti obavljanje bankarskih poslova. Novi paketi namijenjeni su prvenstveno malim poduzetnicima i obrtnicima.

U dokumentu ispod članka pogledajte letak o SINERGO paketima!

Koji su sve proizvodi i usluge uključeni u SINERGO pakete?

Osim transakcijskog računa, VISA Business Electron debitne kartice te internetskog i mobilnog bankarstva koji se koriste u svakodnevnom poslovanju, paket uključuje i dodatne korisne pogodnosti. Tu su:

  • polica osiguranja gubitka kartice,
  • polica osiguranja od nezgode te, kao novost na našem tržištu,
  • polica osiguranja financijskoga gubitka u slučaju cyber napada na sustav PBZ elektroničkog bankarstva na mobilnom uređaju ili računalu klijenta.

Dodatno, tu su i popusti na poslovne American Express kartice te na naknadu za obradu zahtjeva za kredit.

Kakve su sve vrste Paketa pripremljene?

Paket PBZ SINERGO Standard namijenjen je malim poduzetnicima koji trebaju pouzdanu uslugu vođenja platnog prometa te mobilno bankarstvo uz dodatnu policu osiguranja od gubitka kartice.

Paket PBZ SINERGO Plus namijenjen je iskusnijim poduzetnicima koji, uz sve pogodnosti SINERGO Standard paketa, zbog opsega poslovanja trebaju i internetsko bankarstvo te police osiguranja od gubitka kartice i od cyber kriminala.

Paket PBZ SINERGO Premium namijenjen je iskusnijim poduzetnicima koji kontinuirano šire svoje poslovanje i koriste kreditne proizvode. Uz sve pogodnosti uključene u SINERGO Plus paket, sadržani su i popusti na naknadu za obradu kreditnog zahtjeva neograničen broj puta te dodatna polica osiguranja od nezgode.

PBZ SINERGO paketi sadrže sve što treba za Vaše poslovanje i uključuju velike pogodnosti za male poduzetnike i obrtnike.

Za više informacija o SINERGO paketima, obratite se Privrednoj banci Zagreb na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

PBZ Privredna banka Zagreb Financiranje SINERGO paket Kredit Poduzetnici Obrtnici


Partner

Privredna banka Zagreb d.d.

Radnička cesta 50, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01/6360 000, e-mail: com@pbz.hr web: https://www.pbz.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]