Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 09.11.2021. 15:20

Objavljene Odluke o Covid potporama za proizvođače tovnih junadi, svinja i janjadi

Odluke o isplaćenim potporama su korisnici obvezni preuzeti najkasnije u roku od pet dana od dana objave ove obavijesti, navodi APPRRR.

Foto: Depositphotos/ dusanpetkovic
  • 856
  • 42
  • 0

Odluke o privremenim izvanrednim mjerama pomoći za proizvođače tovne junadi, tovnih svinja i janjadi za klanje s problemima u poslovanju uzrokovanih epidemijom Covid-19, objavljene su na AGRONET-u, objavila je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Riječ je, pojašnjavaju, o odlukama za Mjeru 1. Potpora u sektoru tovnog govedarstva, Mjeru 2. Potpora u sektoru tovnog svinjogojstva i Mjeru 3. Potpora u sektoru ovčarstva odnosno mjerama za koje je u 2020. godini korisnicima isplaćeno više od 5,8 milijuna kuna.

"Upućujemo korisnike da putem svojih AGRONET sučelja preuzmu objavljene odluke, koje se nalaze u pregledniku unutar poljoprivrednog gospodarstva, pod karticom Nacionalne potpore, u pregledniku Odluke za nacionalne mjere s datumom 30. lipnja 2021. godine", pojašnjavaju u priopćenju.

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Inače, Odluke su dostavljene putem AGRONET-a temeljem članka 15. Zakona o poljoprivredi (Narodne novine 118/2018, 42/2020, 127/2020 – Odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske, 52/2021) te su ih korisnici obvezni preuzeti najkasnije u roku od pet dana od dana objave ove obavijesti.


Tagovi

APPRRRR Odluke Tovno gospodarstvo Tovno svinjogojstvo Sektor ovčarstva Covid-19 Problemi u poslovanju


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]