Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 20.03.2020. 12:00

Obavijest korisnicima mjera Programa ruralnog razvoja o produljenju rokova

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uzet će obzir novonastalu situaciju kod poštovanja rokova za dostavu odgovora na zatražene dopune, ispravke i obrazloženja od strane korisnika.

Foto: JumpStory
  • 8.989
  • 497
  • 0

Temeljem predloženih mjera Ministarstva poljoprivrede za pomoć sektoru s ciljem ublažavanja negativnog utjecaja koronavirusa na poslovanje poljoprivrednika, ribara i drvno-prerađivačkog sektora, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, obavještava korisnike mjera Programa ruralnog razvoja RH kako će omogućiti odgodu rokova preuzetih ugovorom o financiranju za 90 dana. 

Produljenje rokova odnosi se na:

  • Rok za podnošenje drugog dijela zahtjeva za potporu
  • Rok za dostavu dokumentacije o provedenom postupku nabave
  • Rok za podnošenje zahtjeva za isplatu predujma
  • Rok za podnošenje zahtjeva za isplatu, odnosno rok za provedbu aktivnosti

"Također napominjemo kako će Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uzeti u obzir novonastalu situaciju kod poštovanja rokova za dostavu odgovora na zatražene dopune, ispravke i obrazloženja od strane korisnika", naglašavaju iz APPRRR-a. 

11 mjera Ministarstva poljoprivrede za ublažavanje negativnog utjecaja koronavirusa

Ujedno je odobrena odgoda rokova preuzetih odlukama o odobrenju za 90 dana i za korisnike mjera Nacionalnog programa pomoći sektoru vina

Podsjećamo, produžen je rok za podnošenje zahtjeva za potporu za operaciju 5.2.1., ali i za podnošenje Jedinstvenog zahtjeva za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2020. godinu. 

Produžen rok za podnošenje zahtjeva za potporu za operaciju 5.2.1.

Iz Agencije podsjećaju i da u skladu s odlukom o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, neće neposredno raditi sa strankama, osim ako je to nužno zbog specifičnog djelokruga pojedinih tijela.

APPRRR: Jedinstvene zahtjeve za potporu šaljite poštom ili e-mailom

Kako u skladu s odlukom nisu u mogućnosti osigurati razmak između sudionika sastanaka od 1,5 do 2 metra, spriječeni su održati sastanke, odnosno primiti stranke. U narednom periodu dostupni su za komunikaciju elektroničkim putem ili putem telefona.


Tagovi

APPRRR Nacionalni program sektoru vina Program ruralnog razvoja Odgoda rokova


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]