Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agencija za plaćanja
  • 10.07.2017. 13:05

Obavijest korisnicima iz operacija 4.1.1. i 7.1.1.

Obavijest korisnicima koji podnose Zahtjev za isplatu za operaciju 4.1.1. i korisnicima operacije 7.1.1.!

  • 4.671
  • 233
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava korisnike iz operacije 4.1.1. koji su imali ulaganje u građenje i/ili opremanje objekata za životinje da prilikom podnošenja Zahtjeva za isplatu zadnje/konačne rate nisu obavezni ishoditi i učitati Rješenje o odobrenju farme izdano od uprave nadležne za veterinarstvo i sigurnost hrane kako im je prvotno bilo navedeno u popisu dokumentacije.

Na kraju ulaganja bit će dovoljno da je objekt kojeg gradite/opremate upisan u Registru farmi, u Jedinstvenom registru domaćih životinja koji se vodi kod HPA.

Agencija za plaćanja obavještava korisnike prvog natječaja podmjere 7.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000 i druga područja visoke prirodne vrijednosti", operacije 7.1.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave" (NN 25/15), koji su dobili konačne Odluke o dodjeli sredstava da se produljuje rok za dostavu posljednjeg Zahtjeva za isplatu, najkasnije do 13. studenog 2017.

Foto:Pixabay/farmama


Tagovi

Agenciija za plaćanja Operacija 4.1.1. Obavijest


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]