Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 21
  • 18.12.2020. 13:00

Mjera 21: Izdana 261 nova odluka u iznosu od 32 milijuna kuna

U nadolazećim danima, a najkasnije do kraja godine, očekuje se izdavanje odluka svim prihvatljivim korisnicima, poručuju iz Ministarstva poljoprivede.

Foto: Bigstock/ Faraonvideo
  • 1.086
  • 292
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izdala je novih 187 odluka o isplati korisnicima iz Natječaja za provedbu mjere 21 "Izvanredna privremena potpora poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni krizom uzrokovanom bolešću Covid-19".

Riječ je, priopćili su iz Ministarstva poljoprivrede, o sredstvima za poljoprivrednike u iznosu od 9,1 milijun kuna, koja dolaze iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. te 74 odluke o isplati za mikro, mala i srednja poduzeća, a čija ukupna vrijednost je 22,8 milijuna kuna.

Podsjećamo, APPRRR je ovaj tjedan već izdala 145 odluka o isplatama MSP-ovima u iznosu od 41,1 milijun kuna, a prošli tjedan izdano je prvih 940 odluka poljoprivrednicima vrijednosti gotovo 46 milijuna kuna.

Inače, Mjera 21 iz Programa ruralnog razvoja uvedena je radi ublažavanja posljedica pandemije Covid-19 te rješavanja problema s likvidnošću s kojim se suočavaju poljoprivrednici te mikro, mala i srednja poduzeća koja se bave preradom, plasiranjem na tržište i razvojem poljoprivrednih proizvoda.

Mjera 21: Izdano i 145 odluka o isplatama MSP-ovima u iznosu od 41,1 milijun kuna

"U nadolazećim danima, a najkasnije do kraja godine, očekuje se izdavanje odluka svim prihvatljivim korisnicima“, poručuju iz Ministarstva.


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

APPRRR Mjera 21 Poljoprivrednici MSP Covid-19


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?