Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nacionalne manjine
  • 04.10.2021. 16:30

Malim OPG-ovima s potpomognutih područja osigurano dodatnih 10 milijuna kuna

Ukupno je u okviru Natječaja za financiranje projekata u 2021. godini odobren iznos potpore od 29.956.343,13 kuna.

Foto: Lucija Bencarić
  • 541
  • 34
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je drugu izmjenu Natječaja za financiranje projekata u 2021. godini prema programu za financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Kako navode u objavi nas svojoj stranici, u skladu s navedenom izmjenom dodatna sredstva od 10 milijuna kuna raspoređena su za obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja se nalaze na područjima jedinica lokalne samouprave svrstane u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti.

Također, u sklopu dopune Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava, Povjerenstvo za odabir projekata i dodjelu bespovratnih sredstava sastavilo je listu odabranih projekata, u skladu s odredbama II izmjene i predložilo ministrici poljoprivrede donošenje dopune Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava i to za 179 poljoprivrednih gospodarstava s ugovorenim iznosom od 10.703.495,00 kuna.

Tako je ukupno u okviru Natječaja za financiranje projekata u 2021. godini odobren iznos potpore od 29.956.343,13 kuna.

Dopunu Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava možete vidjeti ovdje.

Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstvo poljoprivrede dostavit će korisnicima na potpis putem preporučene pošte na adrese sjedišta poljoprivrednog gospodarstva.


Tagovi

Financiranje projekata II izmjene Natječaja Lokalna infrastruktura Ruralni razvoj Nacionalne manjine Potpomognuta područja


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]