Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore
  • 06.04.2023. 08:40

Krenula isplata potpora za mjeru 22

U okviru ove mjere poljoprivrednicima, mikro, malim i srednjim poduzećima odobrena je potpora veća od 31,8 milijuna eura, navode iz APPRRR-a.

Foto: Depositphotos/zestmarina
  • 14.999
  • 834
  • 2

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je da su započeli s isplatom potpora za Mjeru 22. Riječ je o izvanrednoj privremenoj potpori poljoprivrednicima i MSP-ovima koji su posebno pogođeni učinkom ruske invazije na Ukrajinu iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

"U okviru ove mjere poljoprivrednicima, mikro, malim i srednjim poduzećima odobrena je potpora veća od 31,8 milijuna eura", navode iz APPRRR-a.

Natječaj za mjeru 22 naljutio poljoprivrednike - potpore opet samo za velike

Naime, natječaji za ovu mjeru raspisani su radi ublažavanja posljedica učinaka ruske invazije na Ukrajinu te osiguravanje likvidnosti s kojim se suočavaju poljoprivrednici te mikro, mala i srednja poduzeća (MSP) koja se bave preradom, plasiranjem na tržište i razvojem poljoprivrednih proizvoda.


Tagovi

APPRRR Isplata Potpore Mjera 22


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]