Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 17.01.2023. 10:30

Korisnik ste mjere 4 ili operacije 6.4.1? APPRRR ima obavijest za vas

Vezano je uz obavijest za korisnike za uvođenje eura, napominju.

Foto: Depositphotos/kzibert
  • 3.021
  • 167
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, vezano uz uvođenje eura, obavještava korisnike Mjere 4 Programa ruralnog razvoja i tipa operacije 6.4.1. koji su u obvezi prilikom podnošenja Zahtjeva za isplatu u AGRONET-u popunjavati Tablicu troškova i izračuna potpore (TTIP), da zbog promjene valute istu nije potrebno popunjavati.

"Umjesto Tablice troškova i izračuna potpore trebaju preuzeti Pomoćnu tablicu za preračun valute_ZZI, ispuniti ju podacima o troškovima za koje se podnosi Zahtjev te ju učitati na za to predviđeno mjesto u Zahtjevu za isplatu", pojašnjavaju. 

Pomoćnu tablicu za preračun valute pronađite ovdje

Obavijest se, dodaju, odnosi na korisnike kojima je prilog zadnjeg izdanog akta (Ugovora o financiranju ili Odluke o isplati rate) Tablica troškova i izračuna potpore izražena samo u kunama. 


Tagovi

Euro AGRONET APPRRR Mjera 4 Operacija 6.4.1 Tablica za preračun valute


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]