Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomoć sektoru
  • 24.09.2022. 13:30

Javni poziv: Tri milijuna kuna potpora za mliječno govedarstvo

Otvoren je javni poziv za Program potpore županijskim programima u sektoru mliječnog govedarstva.

Foto: Maja Celing Celić
  • 3.787
  • 294
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za Program potpore županijskim programima u sektoru mliječnog govedarstva vrijedan tri milijuna kuna. 

Cilj ovog sufinanciranja je, kažu, pružanje financijske pomoći jedinicama područne (regionalne) samouprave u očuvanju i razvoju poslovanja subjekata u lancu proizvodnje i prerade mlijeka, a provedbom se nastoji očuvati likvidnost gospodarstava, ali i pomoći u povećanju obujma proizvodnje i genetskog unaprjeđenja populacije mliječnih krava u Republici Hrvatskoj. 

Javni poziv pogledajte ovdje. 

Podnošenje zahtjeva na Javni poziv traje do 31. listopada 2022. godine. 

Sufinancira se provođenje tri mjere, a intenzitet potpore temelji se na indeksu razvijenosti jedinica područne (regionalne) samouprave, zaključuju. 


Tagovi

Javni poziv Mliječno govedarstvo Pomoć Županijski program


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]