Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni poziv
  • 19.08.2020. 12:00

Financijska potpora udrugama koje promiču poljoprivredu i ruralni razvoj

Zahtjevi se podnose zaključno s danom 21. rujna 2020. godine, a financijska potpora dodjeljuje se u iznosu od 5.000,00 kuna do 50.000,00 kuna za pokriće troškova provedbe programa.

Foto: Maja Celing Celić
  • 319
  • 64
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga koje promiču poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora Republike Hrvatske za 2020. godinu.

"Udrugom koja promiče poljoprivredu i vrijednost ruralnog prostora smatra se dobrovoljno i registrirano udruženje osnovano radi djelovanja, promidžbe, unaprjeđenja i razvoja poljoprivrede, pružanja stručne pomoći, informiranja javnosti o događajima s područja poljoprivrede i prehrane, kao i života na selu te radi sudjelovanja u radu javnih institucija kojima je cilj dobrobit života na selu“, navode iz Ministarstva.

Pravo prijave na Javni poziv imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama i upisane u Registar udruga Republike Hrvatske.

Sve informacije o Javnom pozivu i pripadajući obrasci možete pronaći ovdje.

Zahtjevi se podnose zaključno s danom 21. rujna 2020. godine, a financijska potpora dodjeljuje se u iznosu od 5.000,00 kuna do 50.000,00 kuna za pokriće troškova provedbe programa.

Sva pitanja vezana uz Javni poziv mogu se postaviti isključivo elektroničkim putem slanjem upita na adresu elektroničke pošte jp.udruge@mps.hr.


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Financiranje Javni poziv Udruge


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]