Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tip operacije 6.4.1.
  • 28.05.2020. 13:30

APPRRR: Izmjene natječaja za tip operacije 6.4.1.

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prve izmjene Natječaja za provedbu podmjere 6.4. Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti, provedba tipa operacije 6.4.1. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Foto: JumpStory
  • 797
  • 40
  • 0

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je 27. svibnja 2020. prve izmjene Natječaja za provedbu podmjere 6.4. Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti, provedba tipa operacije 6.4.1. Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Kako pojašnjavaju, prva izmjena odnosi se na rok za podnošenje zahtjeva za potporu, a prijave se sada mogu podnositi od 3. lipnja 2020. godine od 12:00 sati do 3. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati.

Drugom promjenom mijenja se definicija intenziteta javne potpore i sada glasi: 

  •  do 70% za sva ulaganja, osim za kupovinu poljoprivredne mehanizacije,
  • do 40% za kupovinu poljoprivredne mehanizacije za pružanje usluga u poljoprivrednim, šumarskim, komunalnim i građevinskim poslovima (uključujući sve samostalne i/ili priključne uređaje, oruđa i alate). 

Sve izmjene natječaja i potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

U tekstu Natječaja, između ostalog se navodi da je promijenjena je i alineja ee. koja sada glasi: "ee. poljoprivredna mehanizacija su svi poljoprivredni pogonski i kombinirani strojevi (uključujući sve samostalne i/ili priključne strojeve, uređaje, oruđa i alate), oprema, traktor, transportna sredstva bez vlastitog pogona te drugi radni strojevi vezani uz pružanje usluga u poljoprivredi, šumarstvu, komunalnim i građevinskim poslovima“, stoji u objavi APPRRR-a.

Osim toga dodana je i nova alineja, a definira kako je kk. gospodarsko vozilo svako vozilo koje služi u svrhu obavljanja diversificirane djelatnosti, vozila za prijevoz tereta (kamion, kombi, pick-up, lako dostavno vozilo), osobni automobil za prijevoz putnika, quad vozila, motocikli i druga rekreacijska vozila.


Tagovi

APPRRR Natječaj Podmjera 6.4. Tip operacije 6.4.1. Nepoljoprivredne djelatnosti


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]