Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BIOinput
  • 21.01.2019. 16:30

Predavanje o eko proizvodnji lijeske i pokazna rezidba u Slatini

Iza BIOinputa je uspješan radni vikend. Obavili su vrlo zanimljivo predavanje o ekološkoj proizvodnji lijeske te pokaznu rezidbu u Koprivnici, a iduća na redu je Slatina!

Foto: BIOinput
  • 1.269
  • 243
  • 0

Iza BIOinputa je uspješan radni vikend. Obavili su vrlo zanimljivo predavanje o ekološkoj proizvodnji lijeske u Koprivnici te su nakon toga na imanju OPG Zvonko Kosec obavili pokaznu rezidbu na Istarskim i Rimskim sortama lijeske. Krunoslav Jakopin kod rezidbe je naglasio na što sve, ovisno o sorti, treba obratiti pozornost prilikom rezidbe i koliko je važno rezidbu obavljati od samog početka. 

Predavanje je bilo vrlo interaktivno te su shvatili da su proizvođači lijeske vrlo informirani i željni novih rješenja i znanja te vjeruju da su ovim predavanjem dobili korisne informacije. 

"Osim toga, shvatili smo da i dalje postoji "lutanje" po pitanju same ekološke proizvodnje. I to ne krivnjom samih proizvođača, već neadekvatno riješenih pitanja pravilnika i praktičnih problema u samoj proizvodnji. Vjerujem da smo i u tom segmentu prisutnim proizvođačima olakšali i objasnili na šta sve trebaju obratiti pozornost", rekla je Martina Borić iz BIOinputa.

Njega lijeske uz pokaznu rezidbu i predavanje o ekološkoj proizvodnji

Iduće predavanje i pokazna rezidba u Slatini!

Novo predavanje za proizvođače lijeske i one koji žele to postati održat će se u Slatini, 26. siječnja (subota) ove godine. Predavanje počinje u 13 sati u Hrvatskom domu, ulica Braće Radića 4. Nakon predavanja odlazak na imanje OPG Repić na Ivan Brijeg-u kako bi se odradila pokazna rezidba. Predavanje je besplatno, naoružajte se pitanjima i gumenim toplim čizmama i vidimo se!

Za sve dodatne informacije kontaktirajte tvrtku BIOinput na brojeve telefona: Martina 091/602-4930 ili Krunoslav 091/602-4927.

Kako je bilo na predavanju i pokaznoj rezidbi u Koprivnici, pogledajte u galeriji ispod teksta.


Povezana biljna vrsta

Lijeska

Lijeska

Sinonim: Lješnjak, lješnik | Engleski naziv: Hazel | Latinski naziv: Corylus avellana L.

Lijeska je sredozemna kultura i izrazito heliofitna biljka. Vrlo je neobična voćka jer za razliku od drugih vrsta koje cvatu u proljeće, ona cvate zimi i to od prosinca do ožujka.... Više [+]

Fotoprilog


Tagovi

BIOinput Lijeska Predavanje Slatina Rezidba


Autorica

Martina Borić

Više [+]

Martina Borić diplomirala je Zaštitu bilja na Agronomskom fakultetu u Zagrebu 2007. godine. Nakon 10 godina provedenih u struci 2017. godine otvara vlastitu firmu za savjetovanje u ekološkoj proizvodnji, te se osim savjetovanja bavi distribucijom i prodajom profesionalnih proizvoda za ekološku proizvodnju. "Znanje je moć", moto je kojim se vodi.


Partner

Andermatt BIOinput d.o.o.

Ruđera Boškovića 1/1, 42000 Varaždin, Hrvatska
tel: 042 741 348, e-mail: bioinput@andermatt.hr web: http://www.bioinput.hr/