Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruga Biovrt
  • 24.01.2018. 17:15

Organizirajte predavanje o vrtlarenju u skladu s prirodom

Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt, otkrit će prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Foto: Udruga Biovrt
  • 424
  • 29
  • 0

Udruga Biovrt - u skladu s prirodom otvara javni poziv za besplatna proljetna predavanja u sklopu kojih će posjetiti nekoliko mjesta/gradova u Hrvatskoj i održati besplatna predavanja na temu "Vrtlarenje u skladu s prirodom".

Na predavanju ćete saznati kako (i zašto) uzgajati vlastitu zdravu hranu bez primjene pesticida i mineralnih gnojiva. Predavačica Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge Biovrt, otkrit će prirodne metode povećanja plodnosti tla, kako kreirati vrt koji je otporniji na bolesti, nametnike i na klimatske promjene te kako u njemu uzgojiti obilje zdrave hrane.

Poziv je otvoren za organizatore predavanja (udruge, knjižnice, institucije i sl.) za mjesta/gradove u kojima će održati predavanja.

Pojedinosti za organizaciju predavanja

Predavanja će se održavati tijekom veljače i ožujka 2018. Poziv je otvoren za područje cijele Republike Hrvatske. Predavanje treba biti organizirano na javnom mjestu i otvoreno za javnost (sudjelovanje javnosti na predavanju mora biti besplatno). Organizator se obvezuje organizirati prostor, obavijestiti medije i javnost o održavanju predavanja, osigurati laptop i projektor za održavanje predavanja.

Predavanje u Splitu

Predavanje traje sat vremena nakon čega je moguće organizirati razmjenu sjemena. Predavačica može donijeti višak sjemena iz biovrta, ovisno o sezonskom višku. Udruga Biovrt osigurava poklon za sve sudionike predavanja - 1 vrećicu sjemenja “Rajčice mix” po osobi.

Predavanje je besplatno, pokrivaju se jedino troškovi puta predavačici (da li ih plaća organizator ili se skupljaju u vidu donacija od sudionika odluka je organizatora).

Prijave putem obrasca

Prijave se zaprimaju do 5.2.2018. putem ovog obrasca.

Nakon završetka javnog poziva, u udruzi će kontaktirati odabrane za daljnji dogovor o predavanju, te javno objaviti popis mjesta predavanja.

Udruga Biovrt - u skladu s prirodom od 2012. inspirira i educira o životu u skladu s prirodom. "Stvaramo zajednicu koja čuva biološku raznolikost, razumije svoju ulogu u prirodi te čuva naše nasljeđe, sjeme i znanje u svrhu uzgoja zdrave hrane, postizanja prehrambene neovisnosti i očuvanje prirode za buduće generacije", ističu u udruzi.

Foto: Udruga Biovrt


Tagovi

Udruga Biovrt Silvija Kolar-Fodor Besplatna predavanja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?