Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pro-eco
  • 08.03.2018. 15:00

Novo na tržištu - certificirana ekološka gnojiva s dodatkom kalcija!

Nakon zime i faze mirovanja, za dobar start i razvoj, poljoprivredne kulture moraju imati osigurana lako dostupna potrebna hraniva. Novost u ponudi tvrtke Pro-eco su nova ekološka peletirana gnojiva StyriaFert!

Foto: Bigstockphoto/Yastremska
  • 1.032
  • 94
  • 0

Nakon zime i faze mirovanja, za dobar start i razvoj, poljoprivredne kulture moraju imati osigurana lako dostupna potrebna hraniva. Novost u ponudi tvrtke Pro-eco su nova ekološka peletirana gnojiva StyriaFert austrijskog proizvođača Agro Power. Sva gnojiva iz ponude posjeduju sve potrebne certifikate za ekološku profesionalnu proizvodnju. 

U ponudi se nalazi 5 vrsta gnojiva:

StyriaFert N+ je organsko dušično gnojivo s 13% dušika uz dodanih 2% kalcija. Gnojivo udovoljava Demeter direktivu. StyriaFert Veggie NPK formulacije 5:2:2 također udovoljava Demeter direktivu. Gnojivo je 100% biljnog podrijetla i sadrži kakao oljuskice koje imaju odbijajuće djelovanje na zemljišne štetnike te umanjuju štete kod njihovih napada. StyriaFert Powerkorn je formulacije 7,5:11:0,2 s dodanih 12% kalcija. StyriFert NPK je formulacije 8:6:7 s dodanih 8% kalcija, dok je StyriaFert NP formulacije 10:8:0,5 s dodanih 8% kalcija.

Sva gnojiva sadrže dodani kalcij

Sva gnojiva sadrže dodani kalcij što ih čini pogonim za primjenu na kiselim tlima. Uloga kalcija je održavanje pH reakcije tla i time indirektno utječe i na raspoloživost drugih hraniva u tlu. Tla siromašna kalcijem često imaju nisku pH vrijednost što se ovisno o sorti i vrsti nepovoljno odražava na rast i razvoj biljke.

vedv
Nova ekološka peletirana gnojiva StyriaFert

Gnojiva su pakirana u vrećama od 25 kilograma, a oblik granule ih čini pogodnim za aplikaciju postojećom agrotehnikom. Gnojiva su vrhunske kvalitete, jednakosu pristupačna profesionalnim korisnicima, kao i hobistima. StyriaFert gnojiva imaju brojne prednost kao što su:

  • povećanje plodnosti tla
  • povećanje prinosa
  • poboljšanje strukture tla

PrimjenomStyriaFert gnojiva aktiviraju se mikroorganizmi te se potiče nastanak humusa. Ovisno o vlažnosti tla i vremenskim uvjetima, hraniva su biljci dostupna nakon 7-14 dana.

Napravite analizu tla za najbolje rezultate!

Da bi se odredila optimalna količina gnojiva, formulacije i njihova kombinacija, svakako se preporuča napraviti analiza tla. Na osnovu analize mogu se kombinirati gore navedena gnojiva ovisno da li želimo popraviti pH tla, izraženi nedostatak pojedinih elemenata, popravljati sadržaj humusa ili jednostavno održavati tlo plodnim i dobro opskrbljeno svim elementima potrebnim za kvalitetan rast i razvoj biljaka i redovit prinos.

Za sva dodatna pitanja vezana uz gnojiva i njihovu primjenu, kao i za prijedloge gnojidbe obratite se Pro-eco timu na jedan od niže navedenih kontakata koji će vam rado pomoći svojim stručnim savjetima.


Tagovi

Pro-eco Nova gnojiva Kalcij Dušik Povrće Voće Prinos StyriaFert Kisela tla


Partner

Pro-eco d.o.o.

Varaždinska 40c, 42220 Novi Marof, Hrvatska
tel: 042/408-560, e-mail: proeco@proeco.hr web: https://www.proeco.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]