Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 10.02.2021. 14:55

Sutra zahlađenje, od petka ledeni dani

Od petka nema više padavina, ali dolazi ledeno vreme i nastavlja se pad temperature, koja će u nižim predelima biti ispod nule, a na planinama će dostići čak -15 stepeni.

Foto: Bigstock/spectator
  • 226
  • 287
  • 0

Kako najavljuju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda u četvrtak, 11. februara očekuje se vetrovito i osetno hladnije uz prelazak kiše u sneg i u nižim predelima. Posle podne na severu, a uveče i tokom noći u svim krajevima postepeni prestanak snega. Jutarnja temperatura od 0 do 8°C , tokom prepodneva od 0 na severu do 12°C na jugoistoku Srbije, a posle podne i uveče u svim mestima ispod 0°C .

U petak ujutru, 12. februar, umeren, ponegde i jak mraz, a dnevna temperatura od -5 do 0 °C . Očekuje se pojava poledice. Povremeno će padati slab sneg i to na jugu i jugozapadu zemlјe.

Ogroman prelaz godišnjih doba preko noći osetili smo prekjuče, kada nas je dočekalo hladno i tmurno jutro, gde su se uz iznenadno zahlađenje javile i prepodnevne padavine u Vojvodini, Beogradu, na zapadu i jugozapadu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini.

Dakle, od petka nema više padavina, ali dolazi ledeno vreme i nastavlja se pad temperature, koja će u nižim predelima biti ispod nule, a na planinama će dostići čak -15 stepeni.


Tagovi

Ledeno vreme Zahlađenje Jak mraz Vremenska prognoza


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...