Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vremenska prognoza
  • 02.06.2015. 10:00

Očekuje nas sunčano i toplo vreme!

Do 10. juna očekuje nas pretežno sunčano i toplo vreme sa lokalnom pojavom popodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

  • 61
  • 1
  • 0

U Srbiji se u periodu od 2. do 10. juna 2015. godine očekuje pretežno sunčano i toplo vreme sa lokalnom pojavom popodnevnih kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, u utorak i sredu, 2. i 3. juna, u planinama jugozapadne Srbije, a u četvrtak i petak, 4. i 5. juna, i u ostalim krajevima. Maksimalne dnevne temperature vazduha će u većini mesta biti oko 30°C.

Prema prognoziranim vrednostima SPI-1, u narednom 10-dnevnom periodu na većem delu teritorije Srbije vladaće normalni uslovi vlažnosti, u delu severozapadne Srbije jako do ekstremno vlažni uslovi, dok će u zapadnim, istočnim i južnim krajevima zemlje biti umerena do ekstremna suša.

Kukuruz i ostali jari i ozimi usevi su u dobrom stanju jer posle obilnih padavina tokom protekle sedmice imaju odlične uslove za nastavak vegetacije.


Povezana biljna vrsta

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: - | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a dužina njegove vegetacije od nicanja do punog zrenja zavisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uslova... Više [+]

Izvori

Republički hidrometeorološki zavod Srbije


Tagovi

Krtakotrajni pljuskovi Vremenska prognoza Kukuruz Jari i ozimi usevi Temperature vazduha

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.