Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nevrijeme
  • 08.08.2013.

Nove opasnosti nakon vrućina

Vlažni nestabilni zrak dolazi nam sa zapada. Sredinom dana prvo će zahvatiti sjeverni Jadran i Gorski kotar, a poslijepodne i navečer područje Karlovca, Siska i Varaždina, dok će se u noći s petka na subotu proširiti na cijelu unutrašnjost.

Foto: RGBStock.com
  • 1.098
  • 54
  • 0

Živa na termometru ovih dana od jutra se visoko drži, pa je tako u 13 sati u Kninu izmjeren čak 41 stupanj. Takvo vrijeme još će nas pratiti i sutra, iako s nešto više oblaka, a promjena i već dugoočekivano osvježenje stići će sutra predvečer. Ipak, to osvježenje moglo bi biti prilično ekstremno, jer kako doznajemo, na Meteoalarmu je izdano upozorenje na intenzivne meteorološke događaje.

Očekuje se da će sutra, u posljepodnevnim satima, mjestimice biti pljuskova i grmljavine, a ponegdje je moguće i olujno nevrijeme. Temperature će znatno pasti. Ponegdje čak i do 20 stupnjeva. Očekuje se da će najniža jutarnja temperatura zraka biti od 17 do 22, na Jadranu između 22 i 27, a najviša dnevna uglavnom od 32 do 37 C.st.

Poremećaj, koji je jučer poharao dijelove Njemačke već se kreće prema našim krajevima, a trenutno stanje u svakom trenutku možete pratiti na stranicama DHMZ-a.

U noći s petka na subotu očekuje se veliko olujno nevrijeme praćeno kišom, tučom, snažnim vjetrovima pa čak i pijavicama, najavili su meteorolozi.

Apeliramo na sve poljoprivredne proizvođače da, gdje je to primjenjivo, svoje usjeve kroz nasade pravovremeno zaštite od vremenskih neprilika koje nam prijete.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

Nevrijeme Tuča Vrućine Oluja