Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 31.01.2020. 10:30

Januar nas napušta sa 15°C

Predstojeći dani nose oblačno vrijeme sa slabom kišom, ponegdje sa susnježicom i maglom. No, temeparture su i dalje natprosječno visoke.

Foto: Gordana Nastić
  • 416
  • 35
  • 0

Nastavlja se umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mogućim padavinama u obliku kiše. Vjetar slab do umjeren, na momente i pojačan južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna od 7 do 13, na jugu do 15 stupnjeva. Slično, neuobičajeno toplo vrijeme će se nastaviti i u narednim danima. U nedjelju je na planinama moguć snijeg. 

U subotu u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne pretežno oblačno vrijeme. U ostatku naše zemlje sunčano uz umjerenu oblačnost. U večernjim satima ponegdje u sjeverozapadnim djelovima moguća je slaba kiša ili susnježica. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu od 5 do 9, a najviša dnevna od 9 do 15 stupnjeva, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod. 

Jutro i prije podne u nedjelju pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabom kišom, a na planinama sa snijegom. Poslije podne postepeno razvedravanje i prestanak padavina. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.

Ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U kotlinskim djelovima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stupnjeva.


Tagovi

Oblačno vrijeme Slaba kiša Magla Susnježica Temperatura zraka Snijeg


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.