Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro prognoza
  • 19.07.2018. 16:30

Ima li kraja jeseni usred ljeta?

Kakvo nas vrijeme očekuje od 20. do 22. srpnja?

Foto: Pixabay/3938030
  • 416
  • 25
  • 0

U razdoblju od 20. do 22. srpnja u Hrvatskoj se i dalje očekuje nestabilno vrijeme, objavio je Državni hidrometeorološki zavod. Lokalno je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak praćen tučom, grmljavinom i jakim vjetrom. Maksimalna vrijednost temperature zraka na kopnu očekuje se od 25°C do 30°C, u gorju većinom od 22°C do 27°C. Minimalna temperatura zraka na kopnu očekuje se od 15°C do 20°C, u gorju od 13°C do 18°C. Maksimalna vrijednost temperature zraka duž Jadrana većinom od 26°C do 31°C. Minimalna vrijednost temperature zraka uglavnom od 18°C do 23°C, u zaleđu od 14°C do 19°C.

Temperaturne sume malo iznad višegodišnjeg prosjeka, duž Jadrana prosječne. Pljuskovi povremeno mogu prekidati radove na otvorenom. Savjetuje se suha razdoblja iskoristiti za obavljanje zaštite tamo gdje je to potrebno te prikupljanje zrelih plodova.


Izvori

Državni hidrometeorološki zavod


Tagovi

Agro prognoza Vrijeme DHMZ


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]