Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje uzgajivača konja
  • 24.04.2014. 09:30

O potporama u konjogojstvu danas u Vrbovcu

Na 1. Savjetovanju uzgajivača konja u RH bit će riječi o poticajima, proizvodnji i preradi mlijeka kopitara, konjogojstvu u EU i sličnim temama

Foto: freedigitalphotos.net
  • 177
  • 12
  • 0

U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije i Središnjeg saveza i udruga uzgajivača konja Hrvatske, danas, 25. travnja 2014. u Vrbovcu će se, s početkom u 10:00 sati u Hotelu Bunčić, na adresi Zagrebačka 4, održati 1. Savjetovanje uzgajivača konja u Republici Hrvatskoj.

Na savjetovanju, kojem je ovo prva godina održavanja, stručnjaci s Agronomskog i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Poljoprivrednog fakulteta iz Osijeka, Hrvatskog konjičkog saveza i Hrvatske poljoprivredne agencije predstaviti će stanje konjogojstva u Europskoj uniji, razvoj konjičkog sporta u Republici Hrvatskoj, preventivne i zdravstvene mjere zaštite konja, reprodukciju u konjogojstvu te proizvodnju i preradu mlijeka kopitara.

Sudionicima savjetovanja bit će predstavljene mogućnosti potpore i novi zakonski okvir u konjogojstvu sa prikazom provedbe naređenih mjera u kopitara. Cilj ovog savjetovanja je stručno informiranje i educiranje uzgajivača, vlasnika i ljubitelja konja, kao i svih zainteresiranih za konjogojstvo. Hrvatska poljoprivredna agencija organizacijom savjetovanja nastoji doprinijeti daljnjem napretku konjogojstva u Hrvatskoj.

Foto: freedigitalphotos.net


Povezana stočna vrsta

Konjogojstvo

Konjogojstvo

Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije te je imao najveću i najraznolikiju upotrebu. Domestikacijom konja,... Više [+]

Tagovi

Konjogojstvo Kopitari Proizvodnja mlijeka Potpore Vrbovac Savjetovanje Konjički sport Uzgajivači konja


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer