Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Valentinovo
  • 10.02.2016. 12:30

10 poklona za Valentinovo za najdražeg farmera

Za ljepši spol uvijek je lako izabrati poklon, no što odabrati muškoj polovici?

Foto: bigstockphoto.com/zagorodnaya
  • 5.414
  • 479
  • 0

Opet nam se bliži Valentinovo, jedan od dana u godini na koji farmeri nikako ne bi smjeli preskočiti.

Ove nam godine pada u nedjelju te smo ovim putem željeli na njega podsjetiti sve naše zaboravljive muške čitatelje (da im bolje polovice ne bi zamjerile), a damama pak dati savjete što kupiti dragom.

Za ljepši spol uvijek je lako izabrati poklon, no što odabrati muškoj polovici? Odgovore skriva naš Poljoprivredni oglasnik.

1. Vina, likeri i rakije

Vina, likeri i rakije uvijek su dobar izbor posebno u osobitim prigodama kao što je Valentinovo. Lijepu prigodu uvijek valja obilježiti zdravicom, osobito kada je riječ o domaćim proizvodima.

2. Radno odijelo za avanturista

Radno odijelo ili nove cipele uvijek će dobro doći svakom poljoprivredniku, ribiču, avanturistu, a kvalitetan proizvod nikada neće proći neopaženo.

3. Vikend u Istri za zaljubljene

Rezervacija apartmana ili kuće za odmor je poklon u kojem možete oboje uživati. Vikend u Istri u Villi Beate ili u planinskoj kući u Gorskom Kotaru pun su pogodak za nezaboravnu romantičnu zajedničku večer.

4. Alati za voćare i vinogradare

Svi voćari i vinogradari oduševit će se novim alatom za rezanje! Prilikom izbora birajte pouzdan i čvrst alat provjerene kvalitete i zadovoljstvo je garantirano.

5. Nova oprema za prave muškarce

Iako se to često stide priznati, muške polovice često razmišljaju upravo o nečemu ovakvome: Bosh akumulatorska bušilica. Nova oprema razveselit će mnoge, a praktičan i dugo željen poklon pravi je pogodak.

6. Knjiga kao trajna uspomena

Knjige Proizvodnja maslinovog ulja i konzerviranje maslina ili Podrumarov dnevnik razveselit će sve željne znanja, a knjiga s posvetom uvijek je lijepa uspomena.

7. Edukacije za one koji uvijek žele više

Za one koji žele korak više, tu su i vrijedne edukacije, koje su danas neizbježne za svakog poduzetnika i poljoprivrednika. Ne kaže se bez razloga da je znanje najveće blago.

8. Domaće životinje

Ako imate veliko imanje i ljubitelj ste domaćih životinja, novi ljubimac mogao bi cijeloj obitelji donijeti mnogo veselja.

9. Limeni ljubimac

Iako je riječ o poklonu za koji je potrebno nešto dublje zaviriti u džep, ne sumnjamo da bi svim muškim polovicama jedna ovakva prinova mogla donijeti mnogo veselja. Pogađate već, to su traktori! Pa tko voli nek izvoli...

P.S. Barem nas gledanje ne košta ;-)

10. Darujte najprije - sebi

A drage dame najbolji poklon je onaj koji poklonite sami sebi. Ovaj primjerice može poslati i zanimljivu poruku - servis za čišćenje ;-)

Ipak, ponekada je lijepa riječ i izjava ljubavi najljepši poklon, ali ne zaboravite da i pokoja stvarčica zna razveseliti!

Foto: bigstockphoto.com/zagorodnaya


Tagovi

Poljoprivredni oglasnik Valentinovo Pokloni Oglasnik


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.