AgroKlub.ba

\

Zaštitna sredstva

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Agro Baza » Zaštitna sredstva

Agrobaza zajedno s bazom zaštitnih sredstava, gnojiva, biljnim vrstama i sortama te bazom stočarstva je trenutno u testnoj fazi. Ukoliko budete imali određenih problema s bazama slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@agroklub.ba

Zaštitna sredstva (pesticidi)

Zaštitna sredstva (pesticidi) su tvari za suzbijanje štetnih organizama. Mogu biti sintetičke kemijske tvari ili (rijetko) i prirodnog podrijetla. Zaštitna sredstva su uglavnom toksične tvari kojima je namjena selektivno uništavanje štetnika.
Na području zaštite bilja, pesticidi su sredstava za zaštitu bilja, a na području desinsekciji oni se nazivaju "biocidi".

Zaštitna sredstva - Udio po kategorijama (broj proizvoda)

Zaštitna sredstva - Tekstovi

Sustavi za smanjenje rizika izlaganju pesticidima

U Lisabonu je ovog ljeta održana Međunarodna konferencija o sigurnoj i održivoj uporabi pesticida. Uz činjenicu da su nedavna istraživanja pokazala da bi se proizvodnja hrane do 2050. godine trebala povećati i do 60% (FAO) te da je podcijenjena uloga pesticida u proizvodnji hrane po prihvatljivim cijenama, teme na konferenciji su bile usmjerene na... Sustavi za smanjenje rizika izlaganju pesticidima

Snažan rast BASF-ova sektora Zaštite bilja!

BASF
14.09.2016.

Snažan rast BASF-ova sektora Zaštite bilja!

U Ludwigshafenu u Njemačkoj održana je konferencija BASF-ova sektora Zaštite bilja. Markus Heldt, predsjednik sektora, rekao je kako je BASF u izvrsnoj poziciji da ponude svojim korisnicima rješenja koja ispunjavaju njihove specifične potrebe. "Naš portfelj, naši kanali i sposobnost brzih promjena i razumijevanja potreba poljoprivrednika daju nam... Snažan rast BASF-ova sektora Zaštite bilja!

Dokazali da ubija pčele - 20 godina prekasno!

Pomor pčela
19.08.2016.

Dokazali da ubija pčele - 20 godina prekasno!

Pčele ugibaju u rekordnim (b)rojevima - a sada i Vlada priznaje da je najpoznatiji pesticid barem djelomičan uzrok tome, prenose strani mediji, a o čemu smo već i pisali. Sada su sve oči uprte u Agenciju za zaštitu okoliša, jer odluka uskoro mora biti donešena. Više od jednog desetljeća, Agencija za zaštitu okoliša je pod pritiskom boraca za... Dokazali da ubija pčele - 20 godina prekasno!

Bayer d.o.o.
Orchem d.o.o.

Pretraga zaštitnih sredstava

Zaštitna sredstva - Udio po distributerima (broj proizvoda)

Zaštitna sredstva - Udio po proizvođačima (broj proizvoda)