Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinarija Povratak
  • 18.11.2016. 16:00

Kreativni ste? Dajte ime novim vinima iz Žepča!

Vinarija Povratak poziva sve zainteresirane da daju prijedloge naziva njihovih novih vina.

Foto: Facebook/Vinarija Povratak
  • 1.758
  • 83
  • 0

Na tržištu idućega proljeća naći će se nova vina Vinarije Povratak iz Žepča. Kako će se zvati ta vina, možete odlučiti i vi! Naime, Vinarija Povratak je pozvala sve zainteresirane da iznesu prijedloge naziva njihovih novih vina.

"Štovani, u želji da se naša suradnja u potpunosti ujedini sa vašim željama i razmišljanjima, nudimo vam mogućnost suradnje i iznošenja prijedloga naziva naših novih vina koja će se naći na tržistu idućeg proljeća. Radi se o sljedećim vinima: Cabernet, Merlot, Palava, Mùller Thurgau i Pinot Sivi. Prijedlozi koji budu najbolje odabrani i obrazloženi bit će i adekvatno nagrađeni", navode na facebook stranici.

Svoje prijedloge možete ostaviti u komentaru, inboxu ili na mail. Info@povratak.biz

Podsjećamo, vinogradari u Žepču ove su jeseni imali prvu ozbiljniju berbu grožđa. Naime, ovo je treća godina projekta sadnje vinograda u srednjoj Bosni. Trenutno je u žepačkoj regiji posađeno oko 20 hektara vinove loze odnosno oko 50-tak tisuća trsova.

Svoje prve vinograde Vinarija Povratak je zasadila u 2014. godini, a od 2015. godine imaju prve vinogradare, koji su u projektu vidjeli perspektivu. S ovom godinom imaju 11 privatnih vinograda, a njihovi vlasnici su okupljeni u vinogradarsku zadrugu "Vitis". U planu je proširenje vinograda te, naravno, plasiranje vina na svjetska tržišta i stvaranje branda žepačko vino.

Foto: Facebook/Vinarija Povratak


Tagovi

Vinarija Povratak Žepče Nova vina Nazivi vina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]