Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vina
  • 30.04.2016. 10:03

Japanci će uvoziti devet vrsta vina iz BiH

Šest crnih i tri bijela vina iz dvije vinarije: Vinograd Nuić i Vino Manastir Tvrdoš uvozit će japanska firma M&P Corporation, kažu iz Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH.

Foto: Babar
  • 81
  • 3
  • 0

Na 89. Svjetskom sajmu vina u Tokiju, između više od 900 vrsta vina, predstavljene su i četiri vrste vina iz BiH: Vranac i Hum Cabernet Sauvignon Manastira Tvrdoš iz Trebinja i Blatina i Žilavka iz podruma Nuić iz Ljubuškog.

Kako navode iz Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) japanski su potrošači bili zadovoljni visokom kvalitetom vina, a posebice su uživali u degustaciji Vranca i Blatine. BiH je 2014. počela izvoziti vino u Japan, prije svega zahvaljujući predstavniku FIPA-e Shigehiko Nishihami, koji je i na sajmu u Tokiju predstavljao vina iz BiH japanskim potrošačima.

Japanska firma M&P Corporation iz Tokija odlučila je uvoziti devet vrsta vina iz BiH (šest crnih i tri bijela vina) iz dvije vinarije: Vinograd Nuić i Vino Manastir Tvrdoš, navode iz FIPA-e.

Foto: Babar760/Bigstockphoto


Tagovi

Sajam vina Tokio Shigehiko Nishihami Agencija za unapređenje stranih investicija FIPA


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.