Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija vina
  • 24.11.2016. 08:00

Hercegovačka vina utrla put na švedsko tržište

Ambasada Bosne i Hercegovine organizirala je u Stockholmu prezentaciju i promociju turističkih potencijala Hercegovine i hercegovačkih vina.

Foto: mvp.gov.ba
  • 219
  • 9
  • 0

Hercegovačka vina otvorila su si put na švedsko tržište. Naime, Ambasada Bosne i Hercegovine organizirala je u Stockholmu prezentaciju i promociju turističkih potencijala Hercegovine i hercegovačkih vina.

Na prezentaciji je sudjelovalo čak deset vinarija čija kvalitetna vina su itekako poznata van granica BiH: "Vinarija Čitluk" Čitluk, "Vina Zadro", "Vinarija Keža Catena", "Vinogradi Nuić", "Podrumi Andrija", "Vinarija AG Međugorje", "Podrum Ostojić Monaco 2000", "Hepok - Mostar", "Vinski Podrum Anđelić Komrad" i "Podrumi Manastira Tvrdo".

Interes i odziv švedskih turističkih agencija, uvoznika i medija je bio velik što pokazuje učešće 13 putničkih agencija i tour operatora iz Stockholma i srednje Švedske, pet novinskih kuća specijaliziranih za teme o putovanjima, 11 preduzeća koja se bave uvozom vina i jednako toliko medija koji prate gastronomske trendove.

Prezentaciju je otvorila ambasadorica Vesna Ćužić uvodnim informacijama o tradiciji uzgoja vinove loze i proizvodnji vina u Hercegovini i postignutim rezultatima u kvalitetu i kvantitetu vinarija koje su se predstavile.

Foto: mvp.gov.ba


Tagovi

Hercegovačka vina Stockholm Švedska Promocija Ambasada BiH


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]