Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinarstvo
  • 29.05.2016. 15:00

Hercegovačka vina pohvaljena na Decanteru

Žilavka, Blatina i Cabernet Sauvignon vinarije Vina Keža pohvaljene su na ocjenjivanju vina u Londonu.

Foto: Keža Vinarija/Facebook
  • 231
  • 9
  • 0

Tri vinske sorte Vinarije Keža iz Studenaca pokraj Ljubuškog: Žilavka Keža Premium 2014., Blatina Keža Premium 2013. i Cabernet Sauvignon Keža Premium 2013., pohvaljene su na ovogodišnjem ocjenjivanju vina u organizaciji Decantera, najznačajnijeg svjetskog vinskog časopisa i vinskog portala sa sjedištem u Londonu.

Preduvjet za izvoz vina

"Uzevši u obzir da se po prvi put pojavljujemo na Decanterovom ocjenjivanju, ovogodišnje pohvale, osobito autohtonih sorti, stvaraju najbolje preduvjete za plasman na izvozna tržišta", rekla je za hercegovina.info Ivana Zlopaša, direktorica Vinarije Keža.

Decanter još službeno nije potvrdio nagrade, a konačan popis svih nagrađenih bit će objavljen 6. lipnja 2016. godine. Inače, Vinogradi Keža nalaze se u selu Studenci pokraj Ljubuškog. Posjeduje 25 hektara vinograda, većinom autohtonih sorti Hercegovine, Blatina i Žilavka.

Foto: Keža Vinarija/Facebook


Tagovi

Jagode Organska hrana Pesticidi SAD Zagađenje Voće i povrće Američko Ministarstvo poljoprivrede EWG


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]