Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šumarski program
  • 01.04.2016. 13:30

Uskoro javna rasprava o Šumarskom programu FBiH

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, započelo je proces izrade Šumarskog programa Federacije BiH. Javna rasprava će se održati 14. aprila.

  • 149
  • 6
  • 0

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva je u okviru svojih nadležnosti, a sa sa ciljem prilagođavnja resornih politika Federacije BiH sa relevantnim politikama Europske Unije, započelo proces izrade Šumarskog programa Federacije BiH.

Ovim programom će se uz poštivanje međunarodnih konvencija i obveza Bosne i Hercegovine, definirati opća politika šumarstva i politika gospodarenja sa divljači. Savjet za izradu Šumarskog programa Federacije BiH je izradio Nacrt Općeg dijela šumarskog programa Federacije BiH. Ovaj dokument je dostupan na web stranici Federalnog ministarstva ali i u prilogu ovog članka.

Jedan od osnovnih principa na kojima počiva proces izrade Šumarskog programa je aktivno sudjelovanje stručne i šire javnosti u izradi, usuglašavanju ciljeva i donošenju ovoga važnog strateškog šumarskog planskog dokumenta za jedan od najvažnijih prirodnih resursa u Federaciji BiH.

Javna rasprava - 14. aprila

Javna rasprava o Nacrtu Općeg dijela šumarskog programa Federacije BiH će se održati 14. aprila 2016. godine u Velikoj sali Parlamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine (adresa: Trg Bosne i Hercegovine 1, Sarajevo) sa početkom u 10:00 sati. Iz Federalnog ministarstva poljoprivrede pozivaju sve zainteresirane da svoja pitanja, komentare i/ili prijedloge na ovaj dokument dostave do 10. aprila 2016. godine putem Obrasca za konzultiranje javnosti, koji možete popuniti ovdje.

Nakon završetka javne rasprave i postupka učešća javnosti, Nacrt Općeg dijela Šumarskog programa Federacije BiH će biti dorađen i upućen u daljnju proceduru.

Foto:depositohotos.com;przemeksuwalki


Dokumenti


Izvori

Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva


Tagovi

Šumarstvo FBiH Javna rasprava Šumarski program Federalno ministarstvo poljoprivrede

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Ima li ista lakše prodat od peršuna !? 😁