Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbjegli bik
  • 22.02.2017. 14:00

Policija tri sata lovila bika po ulicama New Yorka!

Stjeran u kut i pogođen strelicama s omamljivačem, bik koji je pobjegao iz klaonice, ulovljen je u dvorištu jedne kuće u naselju Jamaica u Queensu.

  • 853
  • 292
  • 0

Bika koji je pobjegao iz klaonice, policija je gotovo tri sata lovila po ulicama New Yorka!
Policija je bika napokon uspjela uloviti u dvorištu privatne kuće u naselju Jamaica u Queensu, nakon što je stjeran u kut te su ga svladale strelice s omamljivačem.

Inače, bik koji je pokušavao pobjeći pogođen je s najmanje pet strelica s omamljivačem, a nevjerojatna potjera zabilježena je TV kamerama.

Odbjegli bik, piše reuters, ulovljen je 2,5 kilometara dalje od klaonice. U potjeri nitko nije stradao, no bik je nakon što je svladan ubrzo uginuo. Za vjerovati je da je do smrti došlo zbog stresa. Tijelo uginulog bika odvezeno je u krematorij na Long Islandu.

Kako su za CBS rekli stanovnici Jamaice, ovo im nije prvi put da kroz njihovo naselje protrči bik. Prošle je godine također jedan pobjegao iz klaonice, a nekoliko mjeseci prije toga, slobode se pokušala domoći jedna krava.

Video: CBS New York


Tagovi

Odbjegli bik New York Policija Potjera


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.