Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroturizam
  • 22.11.2016. 10:00

Konjička kuća - agroturistička atrakcija

Konjička kuća projekt je Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic i Općine Konjic u sklopu koje je rasadnik na kojem se uzgaja voće i povrće na tradicionalan i zdrav način.

Foto: konjic.ba
  • 166
  • 6
  • 0

Prva agroturistička atrakcija u Bosni i Hercegovini "Konjička kuća" otvoriće svoja vrata javnosti u srijedu, 23. novembra 2016. godine, u 11:00 sati, u selu Borci iznad Boračkog jezera u općini Konjic.

Konjička kuća projekt je Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic i Općine Konjic u sklopu koje je rasadnik na kojem se uzgaja voće i povrće na tradicionalan i zdrav način. Konjička kuća, najavljuju stoga, biće dobra adresa za narudžbu ili direktnu kupovinu tipičnih proizvoda s područja općine Konjic, a sa svojim novoizgrađenim smještajnim kapacitetima i mjesto za relaksaciju, odmor i otkrivanje prirodnih ljepota i turističkih atrakcija Hercegovine.

Konjička kuća dio je projekta "Poboljšanje pristupa tržištu malih poljoprivrednih proizvođača u Bosni i Hercegovini i Egiptu", kojeg financira IFAD (International Fund for Agriculture Development - Međunarodni fond za razvoj poljoprivrede), a provodi Oxfam u Bosni i Hercegovini, doprinoseći na ovaj način umrežavanju malih poljoprivrednih proizvođača i njihovog povezivanja sa turističkim sektorom.

Foto: konjic.ba


Tagovi

Konjička kuća Rasadnik Općina Konjic Savez udruženja poljoprivrednika Agroturizam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas