Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Anuga Fine Food
  • 16.11.2016. 10:00

Želite na sajam hrane u Keln? Prijavite se!

Vanjskotrgovinska komora zakupit će prostor za bh kompanije na sajmu Anuga Fine Food 2017 koji će se od 7. do 11. oktobra 2017., održati u Kelnu. Prijave su do 24. novembra 2016.!

Foto: anuga.com
  • 145
  • 6
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira nastup kompanija iz Bosne i Hercegovine na sajmu Anuga Fine Food 2017, koji će se održati u Kelnu, Njemačka od 07.-11.10. 2017.godine.

Komora namjerava zakupiti prostor od 60 m2 za potrebe predstavljanja 5-8 kompanija iz oblasti prehrambene industrije. Zakup neopremljenog prostora na sajmu za potrebe promocije bh.kompanija financirat će Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.

VTK/STK BiH, pored zakupa neuređenog prostora štanda, snosi i troškove paušala za potrošnju el.energije, trošak dovođenja priključka el.energije na štand, te troškove koji nastanu po osnovu dizajna i izgradnje štanda, transporta, montaže, demontaže štanda, štampanja grafike na štandu i nabavke potrebne opreme za izlagače.

Rok za dostavu dokumenata je 24.11.2016.godine, a svoje prijave možete dostaviti na broj faxa 033 214 292; ili na e-mail: eldina.begovic@komorabih.ba. Prijava treba biti potpisana od strane ovlaštene osobe u kompaniji i ovjerena pečatom poduzeća.

Kontakt osoba za dodatne informacije o učešću na sajmu je Eldina Begović, stručna suradnica u VTK/STK BiH (tel.033 566 232) .

Više informacija pročitajte ovdje.

Foto: anuga.com


Tagovi

Vanjskotrgovinska komora Prijava na sajam Zakup štanda Keln Anuga Fine Food


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.